Vores Vision

Er at bygge digitale broer indenfor hospitality-branchen gennem kompetenceudvikling og aktuelle SaaS løsninger. 

Vi har fokus på udviklingen af den digitale rejsebranche og hvordan overnatningssteder og rejsebureauer helt konkret kan ruste sig bedre til at nå ud til, og modtage, fremtidens gæster. 

com&train blev grundlagt i 2019 i København, og tilbyder skræddersyede kursus- og undervisningsforløb inden for: 

  • Hospitality, turisme og rejsebranchen
  • Digitalisering, hovedsageligt med fokus på rejsebranchen og oplevelsesøkonomi
  • Opkvalificering af generelle digitale færdigheder 
  • Kommunikation i praksis, herunder kundekommunikation, konflikthåndtering og kommunikations-profiler

Læs mere om vores kurser HER (link til kursusbeskrivelser). 

Vores kurser tager udgangspunkt i akademisk teori, som vi overfører til praksis gennem relevante cases. Med andre ord kan læringen fra klasseværelset nemt anvendes på en praktisk, meningsfuld og realistisk måde på arbejdspladsen.

Vores mål er at levere skræddersyede undervisningsforløb til medarbejdere og ledere. 

Vores fokus er, at den uddannelse, vi leverer, har praktisk anvendelse som omdrejningspunkt.

Vi ved, at ingen virksomheder eller organisationer er ens, og at kravene til opkvalificering eller kurser derfor heller ikke kan være det. Derfor bestræber vi os på at levere individuelle og skræddersyede programmer, der engagerer deltagerne i alle trin af processen.

Hvor der er behov for mere individuel udvikling, tilbyder vi personlig og/eller lille teamcoaching. Vi har styrker i at arbejde med både proces- og teamcoaching for at hjælpe ledere og vejledere, der står overfor udfordringer, når de håndterer udfordringer på arbejdspladsen.

Ud over kursus- og undervisningsforløb, tager vi også løbende del i udviklingsprojekter i Nordplus og Erasmus regi. Disse projekter har fokus på at styrke vilkårene for kompetenceudvikling og opkvalificering for voksne. Projekter foregår på tværs af de europæiske lande, og er en vigtig del af, hvordan vi hos com&train altid har fokus på vores egen og vores klienters kontinuerlige udvikling.