Virksomhedsforløb


Com & Train har specialiseret sig i uddannelse i digital læsefærdighed med fokus på at bygge bro over kløften mellem digitale indfødte og digitale indvandrere. Vi tilbyder en komplet pakke med færdighedsgabanalyse, programlevering og avanceret efterfølgende kursus færdighedssporing. Underviserne Anna Högnadottir og Herdis Gudmundsdottir har begge over 20 års erfaring inden for kommunikation og digital læsefærdighed.

Vores referencer, hvordan skal vi hjælpe jeres virksomhed? 

Vores referencer:

• Aalborg Universitet – Gæstelektor i Hospitality Management Studies. Hovedformålet med kurset var at uddanne studerende og professorer om online marketing og hvordan man med succes kan nå dit fulde salgspotentiale ved at promovere din virksomhed online. Derudover hvordan man bliver mere læsefærdig med at bruge dine data til at analysere tendenser og bruge dem til din fordel.

• Booking.com – Workshops i hele Danmark og Island, der uddanner ejere og ledere om digital markedsføring og SEO, vigtigheden af indhold og hvordan man udnytter det fulde potentiale i din virksomhed ved at øge din online synlighed. Dette omfattede vejledning i læsning, fortolkning og forståelse af data og hvordan man anvender dette i den daglige ledelse.

• Booking.com – Uddann hoteller om, hvordan du administrerer din bolig online og når dine salgsmål ved at give dem digitale færdigheder. Dette omfattede uddannelse i, hvordan man opretter forbindelse til digitalt læsende gæster og bruger de medfølgende online kommunikationsværktøjer til at nå et nyt kundesegment.

• Samarbejde mellem Booking.com og Copenhagen Hospitality College – Uddannelse af praktikanter inden for online markedsføring, nyeste trends og digital viden inden for hotel- og turistbranchen.

• I løbet af vores samlede 12 år inden for det største og hurtigst voksende online rejsebureau er det lykkedes os at få ti kolleger til at få digital viden. Hovedpædagogisk fokus var på digital transformation, online markedsføring, dataanalyse og hvordan man hjælper dine forretningspartnere med at positionere sig online.